Mi lenne, ha most csak meghallgatnánk ezt a csodát?

Péntek van, meleg van, hosszú volt a hét, a fene sem akar már politikával és közélettel foglalkozni. Ezzel pedig alighanem Önök is így vannak.

Mi lenne, ha csak meghallgatnánk pár számát egy méltatlanul ismeretlen, de elképesztően tehetséges magyar énekesnőnek, Urbányi Zórának? Kezdjük egy feldolgozással, amit élőben énekel.

Nem ismerik őt? Nem meglepő, sajnos nem igazán ismert énekes pedig nem kérdés, hogy mind hang, mind stílus terén kiemelkedik a honi mezőnyből (igaz, az nem annyira nehéz), számomra is teljesen véletlenül dobta ki a őt a Youtube algoritmusa (kösz, MI), azóta azonban nem tudok betelni vele. Ha pedig nekem ennyire tetszett a hang, akkor lehet Önöknek is fog. A név egyébként ha ismerős nem véletlen: Zóra Urbányi István, korábbi válogatott labdarúgó lánya. Folytassuk a munkásságát egy saját szerzeményével, ahol nem csak a zene kiemelkedő, hanem a videóhoz tartozó klipp is: régi, antik felvételek a dédapjáról és családjáról az 50-es, 60-as évek Magyarországáról. Egészen egyedi és bámulatos, ahogy a szöveg, a zene és a videó hangulata találkozik egymással.

De igazából a csatornáján nem fog rossz zenét találni, ezt garantáljuk.