A közhiedelemmel ellentétben a vallásos embereknek is van humora, mi sem igazolná ezt jobban, mint ez a néhány fotó. Legyen az örömhír vagy csak egy kis fricska, tréfás szavakkal, mondatokkal is meg lehet ám értetni sok mindent. Minderre most mutatunk pár mosolyfakasztó példát is, igaz nem itthonról, ha nem Amerikából. Ahol a feslő képünk szerint azt is tudják, hogy van olyan kérdés, amire a Google sem adhat választ.

Aki eddig a hidegért imádkozott, az most hagyja abba! – nálunk ez éppen aktuális.

Amerika mindenben más, még a templomba csábításban is más a módi. Napjainkra pedig az Amerikai vallási gyülekezetek között is egyre jobban elterjedt szokás mindenfelé reklámhordozókon üzengetni a templomok környékén közlekedőknek, hívőknek, és a hitetlennek egyaránt. Az egyre vidámabb és ötletesebb hangszínben megálmodott fantáziadús információátadás szinte egyfajta versenyt hozott abban a kérdésben, hogy ki tudja viccesebben felhívni a figyelmet a vallási életre.

A pokolban melegebb van! – tegnap azért megözelítette.

A világháló ezeket a tréfás feliratokat most elhozta hozzánk, hiszen a humor nem csak örök, de  nemzetközi is, és az elmúlt időszak kevésbé megmosolyogtató időszaka után jólesik mindannyiunknak egy kis felüdülés és még több mosolygás.

Karácsony és Húsvét között is nyitva vagyunk! – milyen igaz.

Forrás. szemlelek.net

Fotók: newsroom.unsw.edu.au

Isten is újrahasznosít, hiszen téged is porból gyúrt! – no komment.