Magyarország két legégetőbb témájáról is szavaztak ma a Parlamentben. Az egyik, aFudan Hungary Egyetemért Alapítványról, a Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány részére történő vagyonjuttatásról szól, vagyis arról, hogy mennyi közpénzt mentenek ki a kínai egyetem alapítványába. A másik fontosabb szavazás pedig a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról. Ez az a törvényjavaslat, amelyet mindenki támogatott mindaddig, amígy egy módosító keretében nem tették bele ezt:

E törvényben foglalt célok és gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc évenaluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitástöncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nemmegváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.

Vagyis nemes egyszerűséggel összemosták a homoszexuálisokat a pedofilokkal.

Mindkettő ellen volt tüntetés Budapest júniusban. A Fudan egyetem elleni tüntetésre csaknem 10 ezren mentek el. Meg is lett a hatása, a Fidesz másnapra azt mondta, hogy népszavazást indítanak a Fudan Egytem ügyében. Bár, ezt csak úgy látszik utólag teszik meg, ha egyáltalán megteszik.

A másik tüntetés a szavazás előtti napon volt (vagyis tegnap). Itt a a pedofiltörvény melegellenes módosítása ellen tüntettek, a tömeg itt már meghaladta a tízezres lélektani határt. A tünetés szervezői megígérték, hogyha megszavazzák a törvényt, akkor azt az alkotmánybíróság elé viszik, de akár külföldre is elviszik, hogy visszavonják a melegellenes módosítóját.

A Fidesznek a pedofil=homoszexuális

A pedofilellenes törvényt elfogadták 157 igennel és 1 nemmel. 41 jelölt nem szavazott.

És természetesen így tetten a Fudan Egyetem alapítványával is. 133 igennel és 25 nemmel megszavazták.

Az Országgyűlés szavazásán az LMP, DK, MSZP, a Párbeszéd, valamint Hadházy Ákos, a Momentum országgyűlési képviselőjelöltje, független országgyűlési képviselő nem vett részt, ugyanis azt bojkottálták.

Forrás: jovotv.hu