A ma ismert közösségi oldalak egyik legnagyobbika instagramos reklámjában a Pink Floyd egyik népszerű dalát szerette volna felhasználni. Megkeresésükre olyan választ kaptak, amire szerintem még álmukban sem számítottak.

A Pink Floyd egy más ügyben tartott sajtótájékoztatón megragadta az alkalmat és válaszolt a felkérésre. Roger Waters beszámolt a jelenlévőknek arról, hogy milyen ajánlattal kereste meg őket a Facebook. A Pink Floyd zenekarban népszerűvé vált és ismert énekes, basszusgitáros azt mondta: hogy a közösségi oldal el akarta kérni az együttestől az egyik legnépszerűbb dalukat, az Another Brick in the Wallt, hogy majd egy instagramos reklámban felhasználják a nótájukat.

Waters nem említette az ígért összeget, annyi azért tudható, hogy Mark Zuckerberg vállalata igen bőkezű ajánlatot tett, a zenész azonban hallani sem akart az „üzletről”.

„K*rvára nem lesz ilyen, és b*zd meg” – üzente minden idők egyik legnépszerűbb dalszerzője az őket megkereső szolgáltatásnak, illetve annak vezetőjének, Mark Zuckerbergnek.

Waters megosztotta véleményét is a közösségi oldalról, amely szerint a Facebook alattomos módon próbál meg jelen lenni az élet minden területén.

„Én viszont nem veszek részt ebben a baromságban, Zuckerberg” – szúrt Roger Waters még egyet a közösségi oldal felé.

A Pink Floyd énekese hozzátette, hogy a Facebook és az Instagram már így is rendkívül befolyásos és erős, és ha amikor csak akar, kénye-kedve szerint alkalmaz cenzúrát.

Roger Waters dühkitörését azzal zárta, hogy a világ egyik leghatalmasabb idiótájának nevezte Zuckerberget. Szavait azzal indokolta, hogy szerinte egy kezdetleges oldal tette meg Mark Zuckerberget korunk egyik legbefolyásosabb emberévé.

Forrás: hvg.hu

Fotó: wikimedia.org