2021. július 3-án az Egerág Község Önkormányzata és a Faluszépítő Egyesület Egerág szervezésében ma Falunapot tartanak a Baranya megyei településen.

A délután 14 órai megnyitó után a sportprogramok keretében sorversenyek és ügyességi versenyek, valamint a Pécsi Egyetemi Atlétikai Klub várja a mozogni vágyókat.

A gyermekeknek arcfestéssel, csillámtetoválással, különböző kézműves foglalkozásokkal kedveskednek, de lesznek tandembiciklik, lesz légvár és cukorágyú, hogy a legkisebbek is jól érezzék magukat.

A kézműves kirakodóvásár mellett a „vak lufis”-ként ismert Lakatos Norbert bemutatója várja a falunap vendégeit. Miközben lángos és hot-dog várja egész nap az éhes nagyérdeműt.

Nem maradhat el az igazi falunapok kedvelt gasztronómiai versenye a „Sütiverseny” sem, amely 2021-ben sós, édes, és gyermekek által sütött kategóriákban hirdet győztest.

Madarász Viktor Gábor festőművész és a festőkör közösség alkotásait tekinthetik meg 14 órától a Művelődési Házban. A festmények megvásárolhatók! A megvásárolt képek bevételéből az ÉletHíd Segítő kutya Alapítvány működéséhez is hozzájárnak a képvásárlók!

16 órától Molnár Orsolya zenés, táncos gyermekműsora köti le a figyelmet.

17 órától Stubendek Katalin és Götz Attila dalestjén szórakozhatnak.

18 órakor közös vacsorára invitálják a jelenlévőket, amelyhez a helyszínen vendégjegy kedvezményes áron váltható.

19 órától Rudán Joe Akusztik koncert fokozza a hangulatot, és az est fényét.

20 órától utcabál, zenél a Kovács trió!

A rendezvények helyszíne az egerági központi park a Templom téren!