Az egyesület vezetősége álmodott egy nagyot: a kozármislenyi sportcsalád eddig is egy olyan összetartó közösség volt, amely értéket teremtett, amelyhez nagyon jó érzés volt tartozni, mostantól pedig már pártolói tagként is lehet csatlakozni a klubhoz!

A klub tagjai a kézilabdasport elkötelezettjei. Évek óta sikeresen építkeznek: a legutóbbi szezonban a felnőtt csapat ezüstérmes lett a bajnokságban, és a Liga Kupában is, utánpótlásaikban pedig több mint kétszáz gyerek kézilabdázik, csapataik az országos első osztályban szerepelnek.

A kozármislenyi kézilabdások 2015 tavaszán álmodtak meg egy világot maguknak! Azt vizionálták, hogy Baranya megyében újra lesz NB I-es női kézilabda csapat, és a cél érdekében felépítettek egy olyan közösséget, ahová jó tartozni, ahová a szülők szívesen engedik el gyermekeiket, és ahová ők maguk is szívesen mennek.

Úgy gondolják, napjainkra ezt sikerült is megvalósítaniuk! Hiszen Kozármislenyben jelenleg van egy olyan sportszervezet, amely minden téren eredményes: szakmai, gazdasági, fejlesztési és beruházási területen is sok sikert ért el az utóbbi években. Az eddig elért eredményekre pedig nagyon büszkék.

Most pedig eljött az a pillanat, amikor helyére kell hogy tegyék a hegy csúcsát! Ki akarják nyitni a megálmodott világ kapuját, meg szeretnék mutatni közösségüket, a bennük szunnyadó lehetőségeket!

Annak érdekében, hogy ez sikerüljön, egyedülálló kezdeményezéssel rukkoltak elő! A Kozármislenyi Sport Egyesület vezetősége

VIP Pártolói Klubot alapított

amelynek az a célja, hogy minél többen csatlakozzanak hozzájuk, és minél többen részesei legyenek a mislenyi sportcsaládnak, hogy megvalósíthassák legújabb álmainkat, példát mutathassanak gyermekeiknek összetartásból, összetartozásból.

A VIP Pártolói Klubbal kapcsolatban további részletek:

http://www.kozarmislenyse.hu/vip-partoloi-klub

Kovács Tamás: „Nagyon pozitív fogadtatása van a támogatók körében ennek a kezdeményezésnek. Az elmúlt két hétben kb. 20 partnerhez jutottam el és örömmel jelentem, hogy gyakorlatilag eddig mindenki csatlakozni kíván a pártoló klubhoz. Nagyon fontos kiemelnem, hogy a pártoló csomag „egyszerű halandók” számára is kínál csatlakozási lehetőséget, de vállalkozásként is érdemes csomagot választani! A fő cél, hogy egy kiváló közösséget hozzunk létre!” – hangsúlyozta ki a Kozármisleny SE elnöke.

A klubhoz való csatlakozáshoz az alábbi elérhetőségeket érdemes még felkeresni: kozarmislenyhandballse@gmail.com e-mail címen vagy Kovács Tamás elnököt a +36-30-44-34-732-es telefonszámon!

Forrás: kozarmislenyse.hu

Fotó: kozarmislenyse.hu