A szerencsétlenül járt 25 éves szakács életéért több napon át küzdöttek az orvosok, de mivel a sérülései súlyosak voltak, a szervezete feladta a harcot.

A szörnyű tragédia Irak kurd részén történt meg. A férfi szakácsként dolgozott már már évek óta, és esküvőkön vállalt munkát. Az utolsó lakodalmban azomban végzetes balesetet történt vele. A szakács, Issa Ismail a The Sun beszámolója szerint a konyhai sürgés-forgás közepette, éppen a vacsora főzésének finisében megcsúszott a konyhában és balszerencséjére beleesett egy hatalmas kondérba, melyben rotyogva forrt a forró csirkeleves.

A férfi a testének 70 százalékán harmadfokú égési sérüléseket szenvedett,  azonnal a közeli város kórházába szállították, és ott több napon át küzdöttek az életéért, sajnos nem sikerült a szerencsétlenül járt szakács életét megmenteni, belehalt égési sérüléseibe.

Ismail nyolc éve dolgozott szakácsként, az elmúlt két évben pedig egy olyan cég foglalkoztatta, amelyik kifejezetten lakodalmakra, halotti torokra szakosodott.

A térségben nagy visszhangot kapott eset kapcsán felmerült, hogy a rossz munkakörülmények is közrejátszottak a halálos balesetben. Most a hasonló éttermek komolyabb ellenőrzését kezdték meg a hatóságok az országban.

A szakácsot két lánya, féléves fia, és felesége gyászolja.

Fotó: pixabay.com