Mire nem jó a TikTok (aki esetleg nem tudná a TikTok egy olyan videomegosztó közösségi platform, ahol a fiatalok rövid, 1 perces videókra táncolnak, szinkronizálnak, illetve komédiáznak) hiszen ezen a felületen számolt be, egy 26 éves fiatal hölgy, Jordan arról a vele megtörtént esetről, hogy saját fülében 22 évig be volt szorulva egy orvosi segédeszköz, amiről tudomása sem volt.

A furcsaságra akkor derült fény, amikor Jordan a nem megfelelő öltözködésének következtében megfázott és orvoshoz ment. Ott elmondta a tüneteit, hogy fülében olyan nyomást érez, mintha be lenne dugulva. Ennek okán a szakember kimosta a nő hallójáratát, aminek következtében Jordan füléből kiesett egy 22 éve eltűnt orvosi segédeszköz.

Mint kiderült, Jordannak még kiskorában ültettek be néhány csövet a fülébe, abból az okból kifolyólag, hogy a nyomás a dobhártyájában mind a két oldalon ugyanakkora maradjon. Ezt pedig most mosták ki neki. (Amennyiben ez nem történik meg valakinél, akkor folyadék gyűlhet fel az illető dobhártyája mögött, ami fülgyulladáshoz is vezethet.) Szerencsére semmilyen károsodást nem szenvedett el a fiatal nő. A fülmosás után a hölgy rájött, hogy egész eddigi életében rosszul hallott az eszköz miatt, most viszont kitisztult a hallása.

Végülis minden jó, ha a vége jó, így vele együtt örülünk hallása kitisztulásának.