A nagyon sokak által ismert sorozatban „Az élet 250 kiló felett”, rengeteg ember életét kísérhették végig a nézők. Dr. Nowzaradan a híres sebész, emberek százait rántotta vissza a halál torkából. Mindezt azzal, hogy a helyes útra vezette őket és egészséges étrendet adott a kezükre. Amellyel nagyon sokan éltek is, de bizony akadtak olyan emberek is, akik nem voltak hajlandóak felhagyni rossz szokásukkal.

Elsőként ez egy 5 részes minisorozatnak indult, de annyira kinőtte magát, hogy ma már a TLC teljes értékű műsora. Oly annyira, hogy az első évadokban szereplő emberek életének útját is végig követhettük mind addig, amíg el nem érték a kitűzött célt.

Nincs ez másképp Melissa Morris-sal sem, aki 2012-ben szerepelt a műsorban, akkor még 296 kilósan. A nő férje mellett hozzá szokott a kényelemhez, a mértéktelen evéshez, ugyanis a férfi gondját viselte és támogatta is az evésben. Ez a hatalmas túlsúly gondot okozott neki a mindennapokban, a járásban és megakadályozta abban is, hogy édesanya lehessen.

Motiváltsága és kemény munkája azonban hamar megmutatkozott és nem csak a nézőket, de még Dr. Now-t is meglepte. Átesett a gyomor bypass műtéten és tovább haladt az úton, amelyet kitűzött. Elkezdett rendszeresen edzeni és odafigyelt arra, hogy mit eszik.

Hogy hol is tart most Melissa?

7 év elteltével a műsor utolsó részeiben Melissa már csak 93 kilót nyomott, amit azt jelenti, hogy 202 kilótól szabadult meg az évek alatt. Ugyan élete tele volt hullámvölgyekkel a fogyás miatt. Terhességei alatt kimondottan nagy küzdelme volt a súlyproblémájával, 3. terhessége után a súlya majdnem 125 kilóra ment vissza.

Az élete mostanra már újra sínen van. Ugyan férjétől elvált, mivel több nővel is megcsalta, ennek ellenére ez sem állította meg abban, hogy tovább fejlődjön.

2019 októbere óta, pedig Dr. Now mellett dolgozik a klinikán és most már ő segít és mutat példát másoknak abban, hogy hogyan is kell ezen a nehéz, de rögös úton végig menni.