A légitársaság legújabb reklámfilmjében a cég légiutas-kísérőjét a Burdzs Kalifa legtetejére, vagyis 828 méter magasságba repítette, íme a film és egy videó arról, hogy hogyan készült.

Eddig mindössze két másik embernek adatott meg a lehetőség, hogy felmászhasson a világ legmagasabb épületének legmagasabb pontjára: Tom Cruise-nak és Hamdán bin Mohammed bin Rasíd Al-Maktúmnak. Hozzájuk csatlakozott most az Emirates reklámfilmjének főszereplője.

A 30 másodperces szpotban – a 2003-as Igazából szerelem című vígjáték emlékezetes jelenetét idézve – az egyenruhás stewardess feliratos táblákon üzen az Emirates utasainak. Ahogy a kamera lassan eltávolodik, láthatóvá válik, hogy a légiutas-kísérő a világ legmagasabb épületének csúcsán, a Burdzs Kalifa legtetején áll, így Dubaj teljes látképe a nézők elé tárul. – írja az Airportal.

A videó ahogy látható, speciális effektek nélkül vettek fel, az épület csúcsán a főszereplőnek 828 méteres magasságban egy mindössze 1,2 méter átmérőjű felület állt rendelkezésére a feladat végrehajtásához.