Az Új Világ Néppárt is támogatja az előválasztáson Dr. Keresztes László Lórántot, az LMP frakcióvezetőjét Baranya megye 2. számú választókörzetében – derül ki az LMP-s politikus közösségi oldalán közzétett bejegyzésében.

„Köszönöm szépen az Új Világ Néppárt, és Dr. PÁLINKÁS József elnök, atomfizikus, a Magyar Tudományos Akadémia korábbi elnöke, miniszterelnök-jelölt támogatását! Kérem, támogassanak az előválasztáson, és KÖZÖSEN le fogjuk győzni a FIDESZ jelöltjét, HOPPÁL Pétert” – írja bejegyzésében az LMP frakcióvezetője.

Nagyjából egy hónappal ezelőtt Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is támogatásáról biztosította Dr. Keresztes L. Lórántot, ezt szintén a Facebook oldalán hozta nyilvánosságra a politikus.

Keresztes nemrégiben egy konzultációt indított „Valódi KONZULTÁCIÓ PÉCS és BARANYA jövőjéről!” névvel, amiben a baranyai lakosok véleményét kérdezi ki olyan helyi ügyeket is érintő témákról, mint például a munkahelyteremtés, tömegközlekedés vagy az atomtemető-projekt leállításáról.

A konzultáció ITT érhető el.