Végre itt a Fishing on Orfű és az egyik legfrissebb zenekarként a fesztiválra bekerülő Totoro dupla premiert tart. 27-én, pénteken jön az első dal a készülő első lemezről, másnap pedig az első Fishinges koncert.

Két testvér, Kollarics Anna és Kollarics Attila alkotja magát a zenekart, ami a 2020-as Made in Pécs apropójából állt először össze. A szabályozásak miatt –  koncertügyileg – elmaradt tavalyi év után, idén felléptek már az Ördögkatlanon is néhány hete.

A pécsi szál onnan van, hogy a gitáros-énekes Attila 7 éve él és zenél itt. A Pí Therapy együttessel többek között a PTE ETK (Pí Therapy – Ha Pécsen jártok) és a PEAC Női Kosárlabda Klub dalát (Pí Therapy – Fekete, fehér) jegyzi. Sőt, egyik elektronikus szerzeményének (Kollarics Attila – Empty Street) klipje is a városban játszódik.

Ha már klip, Püsök Péterhez köthető több fent említett videó, és az új Totoro dalhoz készülő videoklip is, ami most érkezik. A hivatalos dal- és klippremier az egyik legnagyobb magyar alternatív zenei blogon, a Lángolón lesz pénteken 18 órakor.

Aki élőben is szívesen meghallgatná az egyedi hangulatú minimál hangszerelésű dalokat, szombaton 15 órakor megtalálja a Magam Adom színpadon a Fishing on Orfű zárónapján.

Az érkező dal a főbb zenei szolgáltató platformokon már előmenthető

A koncert Facebook eseményét pedig ITT találja.  

Kiemelt fotó: Csapó Vera