Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából ünnepi állománygyűlés zajlott augusztus 19-én a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon. A rendezvényen miniszteri elismeréseket vehettek át az arra érdemesek, valamint a Dr. Balogh Imre emlékpályázat díjazottjai is ez alkalommal kapták meg pályamunkájuk jutalmát. A belügyminiszter emléktárgyat adományozott Till Gábor tűzoltó alezredesnek, a mohácsi katasztrófavédelmi kirendeltség iparbiztonsági felügyelőjének.

A nyár utolsó hónapjában is elismerést vehettek át a korábban kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégák. A katasztrófavédelmi igazgatók havi értekezlete alkalmából több kerek évfordulós és születésnapi ajándéktárgyat is átvehettek az érintettek. Erre a korábban már megszokott módon, a szolgálati helyükön került sor.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, főigazgató ajándéktárgyát kapta ötvenedik születésnapja alkalmából Bőhm Róbert tűzoltó főtörzsőrmester, a mohácsi szolgálati csoport referense. Ötvenedik születésnapja alkalmából főigazgatói ajándéktárgyat vehet át Kordé Norbert Zoltán tűzoltó alezredes, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság katasztrófavédelmi műveleti szolgálat kiemelt főelőadója. Születésnapja alkalmából az országos katasztrófavédelmi főigazgató ajándéktárgyát kapta Tombor Attila Béla tűzoltó törzszászlós, a komlói hivatásos tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelője.

Forrás: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság