Tóth Gabira igen rájárt a rúd az elmúlt hetekben. Nagyon sok rosszindulatú komment érte, amit nem is tudott egészségesen feldolgozni, és sajnos belebetegedett.

Az énekesnő torokfájással esett ágynak, aminek következtében elvégzett egy koronavírus gyors tesztet, ami negatív lett. Nem érti, mi a bűne, de szeretné, ha az emberek végre továbblépnének.

Az ügyben interjút is adott Osváth Zsoltnak, másnap azonban még a publikálás előtt letilttatta az adást arra hivatkozva, hogy ha reagál a trollok megjegyzéseire, sosem lesz vége a gyűlölethullámnak. A múlt héten aztán megjelent Az én szívem című dalának klipje, amelyben csipkés terítő, parasztkolbász és lovon vágtatás is játszik sok más népies elemmel együtt, ami még többeknél verte ki a biztosítékot. – írja az INDEX.

Továbbá, hogy elkerülje a sok rosszindulatú kommentelőt, az instagramilletve youtube oldalán is letiltotta a hozzászólási lehetőséget. De sajnos nem sikerült lekerülnie a bajt, és a gyűlölethullám azóta sem apadt, ezért énekesnő végül úgy döntött, elmondja, hogyan érez.

Akiért nem csak fáj, de megszakad a szívem, az a kislányom, aki semmiről nem tehet, aki tiszta, ártatlan kis angyal, és már most azzal kell szembesülnie, hogy anya gyakran sír, mert éppen elolvasott valamit, amit nem kellett volna, és amiben olyan igazságtalan bántás érte, amitől úgy érzi, hogy leforrázták, és a szavak szinte belevágnak a húsába. Egy hét alatt szó szerint belebetegedtem abba a negatív energiahullámba, ami a nyakamba zúdult, és ágynak dőltem. Olyan érdekes, de most szembesültem vele, hogy milyen igaz a mondás, miszerint valaki torkig van. A torkom kezdett fájni, de tudtam, hogy most nem fájhat, hiszen pár napon belül volt a nővéremmel közös koncertem. (…) Amikor valaki egy picit is nyitott a spiritualitásra, akkor azért elgondolkodik, hogy „Miért veszik el tőlem a hangom?” Mert azt érzem, hogy a szó szoros értelmében nem szólalhatok meg. Ha elkezdem megvédeni magam, azzal csak olajat öntök a tűzre, és még több támadás ér. Inkább hallgatok. Nem reagálok, mert akkor másnap kezdődik minden elölről, és már fáradt vagyok. Nem tudom, hogy mi a bűnöm.

-továbbá

Nem kérem és főleg nem várom el, hogy megértsétek, miért fontos nekem a hitem vagy az Eucharisztikus Kongresszuson való részvétel. Nem ártok vele senkinek, úgyhogy egyszerűen csak arra kérek mindenkit: ne bántson azért, mert keresztény vagyok, ne szidjon azért, mert felvállalom a vallásom, egyszerűen csak mondja/gondolja azt, hogy „De jó neki!”, vagy menjen tovább!

Nyilatkozta Tóth Gabi.