Hétfőn délre fogta el a rendőrség a 35 éves szlovák férfit, aki a gyanú szerint egy Mercedes terepjáróval két óra különbséggel két kerékpárost is elgázolt, egyet Jánossomorján, egy másikat pedig Mosonmagyaróváron.

Telex értesülését a JSE Kézilabda Szakosztálya erősítette meg a Facebookon, emlékezve a sportolóról: „A Jánossomorja Sportegyesület, Kézilabda szakosztálya mély fájdalommal tudatja, hogy kiváló csapattársunk, kapusunk, barátunk, Budai Viktória a mai napon tragikus körülmények közt itthagyott bennünket. Csapatunk gyertyagyújtással 2021. október 5.-én kedden este 19:00-kor a Jánossomorjai hármashalom emlékműnél tart megemlékezést. Gyújtsunk gyertyát együtt emlékére.”

A cserbenhagyásos gázolót Mosonmagyaróváron fogta el a rendőrség az adatgyűjtés és térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése után. Drogtesztelésnek vetették alá, ami pozitív lett, ezért további mintavétel érdekében előállították. A 35 éves férfi ellen, őrizetbe vétele mellett a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon halálos kimenetelű közlekedési baleset okozásának és segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt indult büntetőeljárás. – írja az m4sport.

Nyugodjon békében!