Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke csütörtökön interjút adott az Origónak, amiben többek között kijelentette, hogy mennyire fontos lenne hogy a parlamentben is a migránsok vegyék át majd az irányítást. Erre az anyagi fedezet is a rendelkezésükre áll.

Arra a kérdésre, hogy miként áll az arra vonatkozó vizsgálat, hogy Tóth Csaba valóban egy ló, Kovács Gergely elmondta, hogy Tóth Csabának is igazából azért kellett visszalépnie, mert ő nem volt hajlandó elég bevándorlót telepíteni Zuglóba. Hadházy Ákos körülbelül 3-4 millió bevándorlót telepített volna. 

„Ebből körülbelül 3 millió lett volna ember és félmillió pedig arab származású ló, akik mindenféle betegségeket terjesztenek és egyébként a nemváltó műtéteket is szokták propagálni” – hangzott a válasz.

A pártelnök kitért még arra, hogy az előválasztást Soros György meleg néger gyermeke és Jakab Péter – aki Gyurcsány Ferenc embere – tervezte meg. Hozzátette, vizsgálatot indítottak annak érdekében, hogy megállapítsák migráns-e Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter.

Kiemelt kép: Wikipédia