Egy pécsi női lakos, úgy akart előnyt szerezni a bíróságon a szülői felügyeleti jog érdekében, hogy az új párjával együtt kamerán figyelték a szóban forgó gyermekek édesapukáját. Ezen okból kifolyólag az ügyészség vádat emelt az személyi jogsértettek ellen.

A volt házaspár már túl voltak a váláson, azonban a felügyeleti jog még nem volt eldöntve, ezért is történek az események. A férfinak vállalkozása volt, és az üzlethelyiségben, még a házasságuk alatt egy kamerarendszert épített ki, aminek a programját a közös laptopukra telepítették, így távolról is figyelni tudták a történéseket. A válás megtörténte utána nő magával vitte az említett laptopot, amin telepítve maradt a program, elmentve a felhasználónévvel és a jelszóval. Majd ezután a nő összeköltözött legújabb barátjával, továbbá pedig az új otthonukban is kamerarendszert építettek ki.

Ekkor vették észre, hogy a program már telepítve van a laptopon. Ezek után meg tudták figyelni, fel tudták venni, hogy mi történik a férfi üzletében.

ELDÖNTÖTTÉK, HOGY MEG FOGJÁK FIGYELNI A FÉRFIT, ÉS A FELVÉTELEKET MAJD FELHASZNÁLJÁK A BÍRÓSÁGON, ÍGY ELŐNYT SZEREZNEK.

2019 novemberében többször megfigyelték a férfit, egyes felvételeket pedig elmentettek, amiket elküldték a család jogi képviselőjének.

A FÉRFI EGY HÓNAPPAL KÉSŐBB MEGTUDTA, HOGY FIGYELIK, EZÉRT MEGVÁLTOZTATTA A JELSZÓT. EKKOR MÁR A NŐ ÉS A BARÁTJA NEM TUDTÁK, HOGY MIT CSINÁL.

Az ügyészség tiltott adatszerzés és más bűncselekmények miatt emelt vádat a nő és a barátja ellen.

Forrás