„KÉREM HOGY AKI TUD SEGÍTSEN FŐLEG AKI KAPOSVÁRON JÁR, ÉS HA RÁISMER HÍVJA A RENDŐRSÉGET VAGY A 112- számot…….mindenkinél van mobil telefon egy képet egy videót készítsen észrevétlenül mert sokat segíthet…..vagy próbálja feltartani és mondja neki a családja keresi…….csak csináljunk valamit….és osszuk hogy minél többen lássák hátha lesz valaki aki tud helyet mondani vagy képet csinálni………Köszönöm” – írta az október végi napon a sorokat a kétségbeesett férj a Facebook közösségi oldalán.

A történet sajnos tragikus fordulatot vett, és beigazolódott a kapospulai férfi legnagyobb félelme, mert időközben megtalálták a felesége holttestét.

A férj október 22-én köszönt el feleségétől, aki délután szintén elindult Kaposvárra, majd elindult hazafelé a munkahelyéről, de nem érkezett meg az otthonába.

„KEDVES ISMERŐSÖK ÉS BARÁTAIM MÉLY FÁJDALOMMAL TUDATOM VELETEK HOGY AZ ÉN DRÁGA KEDVES FELESÉGEM MEGHALT . Köszönöm hogy ilyen sokan kerestétek és aggódtatok érte……….biztos a mennyországba kerül”

„Szörnyű napok elé nézzünk !!! Nincs már feleségem és a lányomnak nincs anyja ! Nekem ő volt a nagy szerelmem , az életem a mindenem a mátkám……Az eltűnése óta a bejárati ajtó végig nyitva volt hátha besétál és figyeltem éjjel minden kis zajra. A Virág is nagyon hitt benne ,hogy visszajön és levágja a fufruját mert ez csak ő tudta úgy megcsinálni…most lenne a legnagyobb szükség rá..és nem lesz majd ha lesz esküvője és segít neki, semmi nem lesz úgy mint régen még a mosógépet se tudjuk kezelni,és az én ruhámat se tudja senki úgy kivasalni mint ő…..ünnep karácsony kirándulás kit érdekel már….egyszerűen nem is tudom mi lesz……A világ legjobb felesége volt…remélem találkozzunk majd a mennyországba….és ez gyorsan eljön…”