„A következő hónapokban olyasmik történnek majd, amit még senki sem látott. Kezdődött a nyugdíjasoknak kifizetett 80 ezer forintos nyugdíjprémiummal. Folytatódik a 13. havi teljes nyugdíj kifizetésével” – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz 29., tisztújító kongresszusán tartott beszédében vasárnap.

„A következő hónapokban olyasmik történnek majd, amit még senki sem látott” – mondta a pártelnökké történt újraválasztását követő beszéde végén Orbán Viktor.
A Fidesz tisztújító kongresszusán rámutatott, hogy

„Kezdődött a nyugdíjasoknak kifizetett 80 ezer forintos nyugdíjprémiummal. Folytatódik a 13. havi teljes nyugdíj kifizetésével. A fiatalok januártól nem fizetnek személyi jövedelemadót, 200 ezer forint lesz a minimálbér és 260 ezer a garantált bérminimum”

– folytatta a miniszterelnök, majd hozzátette még azt is:

„hathavi fegyverpénzt kapnak a katonák és a rendőrök. Húsz százalékkal nő az ápolók, a szociális és a kulturális ágazatban dolgozók bére. A családoknak visszafizetik a 2021-ben befizetett adót. Ilyen se volt még”

– hangsúlyozta a Fidesz elnöke. 

Közölte: „a Fidesz fennállása óta hű maradt önmagához, hű Magyarországhoz és annak népéhez, hű a magyar emberekhez. A Fidesz hűséget, hitet és bizalmat jelent, a Fidesz pedig hűséges párt. Az emberek pedig az elmúlt 33 évben a magyarok nagyobb számban szavaztak bizalmat neki, mint bármelyik másik pártnak Magyarország parlamentáris történetében” – hangsúlyozta.


 „Ez kötelez, és amíg bírom és bírjátok, csinálni is kell és csinálni is fogom” – fogalmazott.

Forrás: mti.hu

Fotó: Facebook