Aradszki András vagy bedőlt a lakájmédiának, vagy tudatosan hazudik.

A Pest megye 1. számú választókerületben lezajlott előválasztási kampány során sem én, sem az LMP – Magyarország Zöld Pártja semmiféle kedvezményt nem vettünk igénybe sem az Érdi Médiacentrumnál, sem más felületen. Ezért a Magyar Nemzet Online-on ma megjelent cikk, amelyre Aradszki András bejegyzésében hivatkozik, rosszindulatú és félrevezető. – írja Tetlák Örs az LMP politikusa.

Mivel a tények magukért beszélnek, nyilvánossá teszem az Érdi Médiacentrum és pártunk között létrejött szerződést, ami világosan igazolja Aradszki András és a pártállam lakájmédiája mellényúlt, amikor engem vagy az LMP-t gyanúba akarta keverni.

Olyannyira tévednek, hogy az előválasztási kampány kezdetén éppen én voltam az, aki felhívta az ellenzéki pártok helyi vezetőinek figyelmét arra, hogy semmiféle kedvezményt ne vegyenek igénybe a kampány során, ezzel mindannyian kerüljük el azokat a csapdákat, amikbe éppen a Fidesz szokott belelépni.

A csatolt dokumentumokban elolvasható a szerződés, illetve a megrendelőlap teljes tartalma, a kormánypárti propagandisták állításaira azonban már a következő két részlet elegendő cáfolat:

1. A szerződésben valóban van egy sor, amely a megrendelőlapra bízza a kedvezmény mértékét – de önmagában nem jelenti, hogy a megrendelő kedvezményt kap.

2. A megrendelőlapon látható, hogy nem részesültünk semmilyen kedvezményben, hiszen annak helye üresen maradt. A teljes kifizetett ár a megrendelt hirdetések piaci árának felel meg.


A szerződés dokumentumai:Egyedi-megallapodas-hirdetes-kozzetetelerol_LMP_20210809-1LetöltésLMP.264_vg1-2Letöltés