A Blikknek adott interjújában vall a koronavírusról Földes László, azaz Hobo. „Elkaptam a vírust én is, de hat nap alatt megúsztam a kórházat” – mondta a lapnak.

Hobo még novemberben, egy szerdai napon lett rosszul. Sajnos annyira rossz állapotba került, hogy a feleségének ki kell hívnia a mentőket is, akik a Korányi Intézetbe szállították. „Egy pokoli éjszakát töltöttem ott” – vallott a kórházi létről az énekes-dalszerző. Másnapra szerencsére jobban lett, így végül hamar hazaengedték, de a betegség alatt saját bevallása szerint 8 kilót fogyott.

„Bár lefogytam nyolc kilót, már négyet visszahíztam, köszönhetően drága feleségem szakácstehetségének. Irtózatos húsok lesütve, húsos-sajtos makaróni, töltött káposzta, és mivel naponta ötször kell étkeznem, így a szárazkolbász-kiegészítés orvosilag előírt” – mondta az interjúban, szerencsére a humorérzékét sem vesztette el.

Hobo azóta keményen edz, amit saját bevallása szerint nehezen visel el, napi fél óra szobabiciklizést is „dögunalomként” aposztrofált. Jelenleg még otthon lábadozik, Kóbor János búcsúztatójára sem mehetett el, de januártól szeretne újra fellépni, egyelőre hetente maximum kétszer. Az énekes februárban tölti be 77. életévét, nagyon reméli, hogy megtarthatja majd a jubileumi 75. születésnapra tervezett Aréna-koncertjét, amelyre a koronavírus-járvány miatt még nem volt lehetősége.

Forrás: Blikk