Emiatt pedig továbbra is roppant hálásak vagyunk Önöknek!

Ahogy az előző hónapban, úgy ezúttal is élre törtünk, egyedül a Bama.hu-nak lett több olvasója, mint nekünk, az összes többi baranyai, pécsi lapot sikerült megelőznünk, derült ki a SimilarWeb adataiból. A szerver hónap 20. napjától, a következő hónap 20. napjáig méri az adatokat, így ezúttal a december 20 és január 20 közötti időszak eredményeit tudjuk bemutatni Önöknek.

Oldalunkon ebben az időszakban 463,2 ezer látogató fordult meg, melynél többet csak az évtizedek óta működő Bama tudott produkálni. Ahogy az előző, úgy ebben a hónapban is a PécsAktuál végzett mögöttünk, Németh Kriszta főszerkesztő által vezetett hírportál 439,3 ezer kattintást generált, ami az előző hónapban még elég lett volna a dobogó második fokához, ám szerencsénkre nem csak ők, hanem mi is tudtunk előre lépni a november-decemberi időszakhoz képest.

Az önkormányzati lap, a PécsMA ezúttal 212,7 ezer látogatót generált, Babos Attiláék portálja, a Szabad Pécs közel 91 ezret, míg a PécsiStop 66,1 ezer kattintást ért el.

Látható, hogy a pécsi/baranyai lapok között is jelentős különbségek vannak, a Bama.hu-t nem számolva, az látható, hogy a BaHír vezet, szorosan mögöttünk van a PécsAktuál, majd viszonylag nagyobb szakadék következik a PécsMa.hu-ig. A sort a SzabadPécs és a PécsiStop zárja ahogy legutóbb, úgy most is.

Oldalunkon igyekszünk kiemelt figyelmet fektetni a pécsi és baranyai vállalkozásokra, üzletekre, gasztro rovatunkban korábban több tucat helyi éttermet, büfét, kocsmát mutattunk be, hogy segítsük őket. A jövőben is szívesen működünk együtt helyi szereplőkkel, vállalkozásokkal, alapítványokkal, amennyiben szeretne oldalunkon hirdetni, keressen minket bizalommal az info@bahir.hu vagy a sajto@bahir.hu címen!