Más nevére létrehozott céggel csalt ki horgászfelszereléseket több mint 35 millió forint értékben egy férfi Nagypeterden.

Ahogy arról a police.hu korábban beszámolt, a szigetvári nyomozók a „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével 2022. február 2-án Nagypeterden elfogták azt a 29 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint csalással jutott több mint 35 millió forintot érő horgászfelszereléshez.

A gyanú szerint a férfi hamis adatokat felhasználva tízszer rendelt összesen több mint 35 millió forintért különböző horgászfelszereléseket és csónakmotorokat Németországból. A megrendelt termékekért nem fizetett, azokat továbbértékesítette. A rendőrök a megyében több házban és egy horgászboltban is kutatást tartottak, amely során megtalálták, és vagyonbiztosítás keretében lefoglalták a kicsalt felszerelések egy részét.

A rendőrök a lefoglalt eszközöket 2022. március 2-án átadták a sértett cég képviselőjének, majd a több száz horgászfelszerelést a Szigetvári nyomozók segítségével felpakolták a teherautóra.

police.hu