Ezzel védekezett a nő, aki a gyanú szerint egy fővárosi sörözőből akart elvinni egy táskát.

A zuglói rendőröket 2022. március 3-án nem sokkal 21 óra után egy Budapesten, a XIV. kerületi Örs Vezér terén történt rabláshoz riasztották.

A rendelkezésre álló adatok szerint az egyik sörözőben egy nő felkapta egy ott italozó férfi mellől annak hátizsákját, majd futásnak eredt vele. A táskában a későbbi sértett személyes iratai és közel 200 ezer forintja volt.

A férfi nem hagyta magát, az elkövető után futott, de közben elesett és megsérült. Végül sikerült az asszonyt utolérnie, és megpróbálta visszaszerezni tulajdonát, de a nő nem engedte a táskát és falhoz nyomta a férfit.

Az eset során a sértett könnyű sérülést szenvedett. A kiérkező rendőri egység a helyszínen elfogta a bűncselekménnyel gyanúsítható L. Piroskát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói rablás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 35 éves nőt, aki a bűncselekmény elkövetését nem ismerte el. Azzal védekezett, hogy a hátizsákot nem akarta ellopni, ő csak meg akarta viccelni a férfit, aki a sörözőben azzal hencegett, hogy milyen gyors.​

police.hu