Ismét nagyot ment Hoppál Péter, Pécs és Komló jelenlegi országgyűlési képviselője. Azt már megszoktuk, hogy ő, vagy a rejtélyes digitális munkatársa nagyon szeret kommentelni, így tulajdonképpen nem is lepődtünk meg az újabb performanszon. Ezúttal a balosokat kéri, hogy ők most ne vásároljanak benzint. Jótékonyan ne térjünk ki arra, hogy egy olyan kormány tagjaként „balosozik”, akik a kommunisták példáját követve hatósági árakat vezetnek be. Hoppál az üzemenyaghiányra reflektált, az alábbit írta:

„Márki-Zay megmondta: rezsicsökkentés az, ha kevesebb benzint veszünk. Balosok! Hallgassatok végre a kapitányotokra! Ti most ne vásároljatok benzint!”

Ezúttal szeretnénk emlékeztetni Hoppál Pétert arra, hogy a fizetését a magyar emberek adójából kapja, igen a baloldali magyar emberek adójából is. Továbbá arra is felhívnánk Hoppál Péter figyelmét, hogy országgyűlési képviselőként a térségben élő baloldali és liberális embereket is képviselnie kellene, hiszen ők is magyarok, pécsiek, komlóiak. Végül pedig egy viccet küldenénk Hoppál Péternek, hogy jobb kedvre derítsük őt:

Állnak az emberek a benzinkút előtt, üzemanyagra várva. Egy idő után kijön a Hoppál Péter, és azt mondja, – Emberek, menjenek haza, csak a Fidesz szavazók maradjanak itt. Lett persze nagy morgás, de nem volt mit tenni, szétszéledtek a sorban állók, csak az elvakult Fidesz tábor maradt ott. Amikor már mindenki elment, akinek el kellett mennie, ismét megszólalt Hoppál Péter. – Elvtársak, most, hogy magunk között vagyunk, elmondhatom: nincs benzin.