Hétfőn, 2022. március 21-én, délután 17.30 órakor Pécsen, a Pécsi Kulturális Központ  Szent Mihály Közösségi Ház 7628 Pécs, Szabadságharc 1. szám alatt sok szeretettel várja az érdeklődőket a

Mecsek Alkotókör

„Újra együtt”

című kiállítás megnyitójára a művészeteket kedvelő családokat, párokat, egyedülállókat.

A kiállítást megnyitja: Madarász Gábor Viktor, festőművész.

Közreműködik: Balázsné Gyöngyi

Kiállító művészek: Drinóczi Endre, Dvoracsek Éva, Elekes Lutti, Gál Erzsébet, Horváth Beáta, Keszler Anita, Kiefel Valéria, Kürti-Németh Julianna, Madarász Gábor Viktor, Podholáné Háhn Lívia, Sárosiné Németh Gizella.

A kiállítás 2022. április 20-ig tekinthető meg a PKK Szent Mihály Közösségi Ház nyitvatartási idejében.

A belépés díjtalan!

A Pécsi Kulturális Központ Pécs-mecsekszabolcsi intézményegysége a Szent Mihály Közösségi Ház. Rendszeresen kulturális rendezvények, közösségépítő események színhelye.

A Közösségi Ház alkalmas közművelődési, kulturális programok befogadására, lebonyolítására és lehetőséget ad saját állandó- és alkalmi programok, rendezvények szervezésére egyaránt.

A Pécsi Kulturális Központnak jelentős része volt az Európa Kulturális Fővárosa Pécs 2010 program megvalósításában, valamint az azt megelőző három felvezető év rendezvényeinek szervezésében is. Feladatainak sokrétűsége és a kulturális igények gyors változása fontossá tette tevékenységük állandó megújítását, a folyamatos megújulást. A térség gazdag hagyományaira, interkulturális adottságaira alapozó szemléletük és a helyben kiaknázható szellemi-művészeti potenciál iránti elkötelezettségük napjainkban is szavatolja, hogy innovatív kezdeményezéseik markáns színekkel jelennek meg a régió kulturális kínálatában.