Közös utcafórumot tartott Hohn Krisztina, az LMP frakcióvezető-helyettese, a Pest megye 6-os számú választókörzetének ellenzéki képviselőjelöltje és Jakab Péter, a Jobbik elnöke Gödöllőn.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke beszédében kiemelte, a kormány állításával ellentétben nem valódi probléma, hogy sok óvodás akarna nemi átalakító műtétet. „A vidéki emberek emiatt kiröhögik ezt a kormányt” – mondta. Hozzátette, a valódi probléma ugyanis az, hogy „400 forint egy euró”, „drága a benzin, ha van egyáltalán”, „elszálltak az árak”, valamint „drónok repülnek a fejünk felett robbanóanyaggal a fedélzeten, a Magyar Honvédség pedig pislog, mint hal a szatyorban, és nem csinál semmit”.

Hohn Krisztina is kitért a a választással egy időben tartott népszavazásra: „A kormány állításával ellentétben a magyar gyerekeket nem az LMBTQ-aktivistáktól, hanem a kettészakított társadalomtól, a szegénységtől és a rossz oktatástól kell megvédeni” – mondta.

Hohn Krisztina hangsúlyozta, nem érti, hogy a kormány miért hirdeti plakátokon, hogy meg kell védeni a gyermekeket, hiszen az mindenki számára alapvető fontosságú. Az LMP frakcióvezető-helyettese arra kérte a választókat, hogy április 3-án szavazzanak az ellenzék közös jelöltjeire és csináljanak „igazi fülkeforradalmat”.

Forrás: MTI