Új videót tett ki Youtube-oldalára Bödőcs Tibor humorista „Ruszkik, haza, család” címmel. A felvétel 3 nappal ezelőtt, március 25-én készült egy budapesti fellépésen.

A videón Bödőcs az orosz-ukrán háborúról és a választásokról beszél. „Vlagyimir előre megy, nem hátra, a kurva anyját” – indítja erősen a jelenetet a népszerű humorista. Orbán Viktort egyszer sem hívja név szerint, végig „kicsinek” hívja és többször is kiparodizálja. A magyar kormány álláspontjával kapcsolatban azt emeli ki, hogy Orbánék nem szeretnének halált okozó fegyvert szállítani: „persze bazd meg, vízipisztolyt kérnek tőlünk… Majd hogyha kér a Vlagyimir, akkor majd küldünk, de addig mi nem küldünk fegyvert.”

„Pedig békemisszió volt, de nem sikerült, mert oda ültették a nagy asztalhoz a kicsit” – utalt a korábbi Orbán-Putyin találkozó elhíresült hosszú asztalára. Még arra is utalt, hogy vajon az asztal alatt ott volt-e Kárpátalja.

A humorista aztán rátért a választásokra is, ahol már az ellenzéki szereplőket sem kímélte. Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelöltről például azt mondta, hogy nagyon veszélyes a kezébe mikrofont adni, mert utána mindig elnézést kell kérnie valamiért. Gyurcsány Ferenc kapcsán azt emelte ki, hogy az előválasztáson az dőlt el, hogy „nem ő lesz a first lady” és hogy „nehéz poggyász a magyar demokráciának a Feri”.

A március 15-ei politikai beszédekre visszautalva pedig kifigurázta Gyurcsány Ferencet, Márki-Zay Pétert és Orbán Viktort is.