Április15-én, pénteken, pontosan 16 órakor Kozármislenyben a polgármesteri hivatal előtt egy buszt húzott el ifj. Fekete László. A parkolóban a Kozármisleny Sportegyesület kosárlabda szakosztály fiatal sportolói töltötték meg a buszt. A húsvét előtti megmozdulás egy kis reklámfilm forgatás része volt, ami egyben beharangozó is a május 1-jén Kozármislenyben a Mislenyi majális keretén belül megrendezésre kelülő Nemzetközi Erős Emberek versenye előtt.

A folyamatosan fejlődő baranyai városban még tavaly novemberében állapodtak meg ifj. Fekete László többszörös világbajnokkal, hogy elhozza Kozármislenybe a TISZTA ERŐ-t képviselő Nemzetközi Erős Emberek Versenyét!

Fotónkon ifj. fekete László és dr. Biró Károly, Kozármisleny polgármestere

Az április 15-én, délután megtartott demonstráció és beharangozó a május 1-i városi, szabadtéri rendezvényt hivatott népszerűsíteni a helyiek körében, ahol: a Nemzetközi Erős Emberek Utánpótlás Versenye keretében belül lesz golyóemelés, traktorgumi forgatás, sziklacipelés, koffercipelés, súlypiramis, buszhúzás. A versenyre Magyarország mellett várnak versenyzőket, Lengyelországból, Romániából, Szlovákiából. A programra a belépés díjtalan lesz!

A program keretén belül megkeresik Kozármisleny Toldi Miklósát!

A kozármislenyi május elsejei majálison természetesen az Universe Strong, a nemzetközi tiszta erős emberek utánpótlás versenye mellett még számtalan, egyéb programmal várják a szervezők a városban élőket, és az oda érkezőket. Többek között megtartják az immár hagyományossá vált Családi futóversenyt, a „Grill és bogrács” főzőversenyt. Ezek között lesznek többek között  ugrálóvárak, mászófal, arcfestés és felsorolhatatlanul sok-sok szabadtéri játék. Találkozhatnak a városban a helyben működő sport szakosztályokkal is, hiszen évek óta hagyományosan barátságos mérkőzésen mutatkozik be ilyenkor a helyi foci,  és kosárlabda szakosztály. Kozármislenyben elmaradhatatlan nagyszabású rendezvény a Rudán Joe akusztik kocert nélkül.