Érdekes listát közölt a Forbes, a lapnál megnézték ugyanis, hogy mennyit keresnek a magyar stand-uposok. A nyilvános céges pénzügyi beszámolók alapján 2021-ben Bödőcs Tibor végzett az élen tehette zsebre a legtöbb pénzt. A legnépszerűbb magyar humorista 118 millió forintos árbevétel mellett 98 milliós profitot termelt.

A rengeteg nyereséget Bödőcs ráadásul ki sem fizeti magának osztalékként, hanem benn hagyja a cégben eredménytartalék formájában. Ezt már évek óta így csinálja, így aztán mára a cége 269 milliós tartalékot halmozott fel! Arra sajnos nem tér ki az összeállítás, hogy a bevételei hogyan oszlanak meg, de a fellépések mellett nyilván a könyvei és a Youtube-oldala is szépen termelnek.

Ami a többieket illeti, úgy tűnik, hogy a járványt egész jól átvészelték a humoristák, ugyanis többségük szép haszonnal zárta a tavalyi évet. Kőhalmi Zoltán 46 milliós árbevétel mellett 22 millió nyereséget produkált Aranyosi Péter két cégén keresztül összesen 45 milliós forgalmat és 33 milliós profitot. Kiss Ádámnál 42 milliós bevétel és 22 millió nyereség az eredmény, Dombóvári István 12 millió forint forgalmat produkált, és kétmilliós a nyereség.

Forrás: Telex