Tűz ütött ki a XXI. kerületi Szent László utcában egy negyedik emeleti társasházi lakásban – közölte a katasztrófavédelem vasárnap délután az MTI-vel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-nek megerősítette: a lakásból kiugrott egy 36 éves férfi, aki életét vesztette.

A katasztrófavédelem közlése szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, majd körülhatárolták és eloltották a lángokat. Az egységek az égő lakás szintjén átvizsgálták a többi ingatlant, az alatta lévő szinteken elzárkózást rendeltek el a lakók számára.
    

A tűzoltók jelenleg az utómunkálatokat végzik. – olvasható az mti.hu híreiben.

Tűz ütött ki egy társasház negyedik emeleti lakásában, a XXI. kerületi Szent László utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek ki a helyszínre, a lakás áramtalanítását követően egy vízsugárral kezdték oltani a lángokat. Az egységek az égő lakás szintjén átvizsgálják a többi ingatlant, az alatta lévő szinteken elzárkóztatást rendeltek el a lakók számára.

A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral mostanra eloltották a lángokat a XXI. kerületben, ahol egy társasház negyedik emeleti, ötven-hatvan négyzetméteres lakása égett ki teljesen a Szent László utcában. Az egységek az égő lakás szintjén átvizsgálták az ingatlanokat, az alatta lévő szinteken elzárkóztatást rendeltek el a lakók számára. Jelenleg az utómunkálatokat végzik. – olvasható a katasztrófavédelem oldalán a szörnyű esetről.

Forrás: katasztrofavedelem.hu, mti.hu

Fotónk illusztráció!