2022 augusztus 11-13 között immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Baranya megyei településen a Palkonya Hangja Fesztivál, amikor is a legjobb ütemek zengik be a Villányi Borvidék szőlőhegyét a Haraszti Birtokon.

Palkonyán 2022. augusztus 11-13. között tehát ismét a világzene, a dub, a hiphop és az elektronikus tánczenék legjobb képviselőinek előadásában lesznek hallhatóak a nagyszerű és kedvenc zeneszámok a Villányi Borvidék szőlőhegyén, ahol immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Palkonya Hangja Fesztivál.

Évről-évre egyre többen látogatnak el a Haraszti Birtok családias, kis létszámú közönséget befogadó eseményére, hogy három napon át élvezzék a szabadságot, és beengedjék, a villányi hely magával ragadó szellemét, miközben átadják magukat a három nap különleges zenei felhozatalának, a szőlőbirtok biztosította káprázatos természeti környezetben. A 2022-es évben a program szervezői újdonságként, olyan all inclusive fesztiválbérletekkel készültek a látogatóiknak, amelyek az ütősebbnél ütősebb koncerteken kívül tartalmaznak még három reggelit és három vacsorát a Birtok Konyha jóvoltából. A zene és a gasztronómia mellett ezek a fesztiválbérletek magukban foglalják a sátorhelyet is a Haraszti Birtok és Camping területén.

A palkonyai hegy szőlőtőkéinek  varázslatos sorai között, három napon át, összesen két hektár területen, saját madeinpalkonya borokkal, a Birtok Konyha ízletes, spéci fogásaival, két színpadon izgalmas zenei performanszokkal pörgetik fel a szervezők a 2022-es augusztusi hétvégét annak a maximum 500 főnek, akik csatlakoznak a Palkonya Hangja Fesztivál előadóihoz ezen a laza, üldögélős, fröccsözős, stresszmentes, minifesztiválon.

A fesztiválról bővebb információt ITT talál!

Forrás: Facebook/Palkonya Hangja