A tűzoltókat a Jereváni úti vasúti átkelőhöz riasztották, a raj az utasok átszállásánál nyújt segítséget.

Elgázolt egy embert a Győr-Celldömölk között közlekedő személyvonat Győrben, a Jereváni úti vasúti átkelő közelében. Az utasokért mentesítő járat érkezett, a város hivatásos tűzoltói az átszállásánál nyújtanak segítséget. –írja a katasztrofavedelem.hu

Szombat délután a Győrből 16:09-kor Celldömölkre elindult személyvonat (9226) Győrszabadhegy állomás előtt elütött egy embert, aki a balesetben életét vesztette. A vonat a vészfékezés után a Jereváni úti vasúti átjáróban állt meg, ezért a helyszínelés miatt a közúti forgalmat a rendőrség a városon belül eltereli.

A Győr-Veszprém és a Győr-Celldömölk vonal vonatai Győrszabadhegy állomáson fordulnak vissza, Győr és Győrszabadhegy között pótlóbuszok közlekednek. Az átszállások miatt mindkét vonalon hosszabb eljutási időre kell számítani az esti órákig.

A balesetben érintett celldömölki személyvonat (9226) Győrszabadhegy és Celldömölk között nem közlekedik, utasai a következő Helikon InterRégióval (9693) utazhatnak, ami Celldömölkig minden állomáson és megállóhelyen megáll. – olvasható a Mávinform közösségi oldalán.

Forrás: katasztrofavedelem.hu, mávinform