A tegnapi gyászos péntek 2 ember halálát követelte, mellette sajnos 51 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt az ország közútjain.

A kiégett autó a police.hu felvételén

Egy 31 éves bátaszéki nő közlekedett pénteken 17 óra 16 perc körüli időben az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán a 89-es kilométerszelvény közelében, Dunaföldvár térségében a haladó sávban. A sofőr egy másik jármű előzésébe kezdett, de elvesztette uralmát a gépkocsi felett. Az autó ekkor megcsúszott, és lesodródott útpadkára, áthaladt a betonozott árkon, majd az amellett lévő meredek partfalnak csapódott, és kigyulladt. A járművezetőnek a balesetben az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülései lettek, őt a mentők kórházba szállították.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 137 személyt fogott el, közülük 27 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 63 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 178 embert állítottak elő, köztük 73 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 11 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 92 esetben történt.

Forrás: police.hu