2022. október 14-én, pénteken 17:30 órakor, a Kozármisleny, Pécsi utca 1-be ismét várják a beszélgetőpartnereket, érdeklődőket, kvaterkázókat, és nem csak a szépkorúakat, a város Művelődési Központjába. „Örök fiatalok Kozármislenyben” címmel hirdették meg a szervezők a Kozármislenyi Művelődési Központban a nyári pihenő után, az őszi kultúrszezonban újra indított, a városban évek óta nagy népszerűségnek örvendő beszélgető péntek esti programot.

A 2022-es őszi szezon első KultúrSzalon Exkluzív, kulturális talk show műsora, Dombi-Mirolya Lizával és vendégeivel: Tarcsay Gyöngyvérrel, Ács Icával és Vetro Gáborral szeretettel várja a kozármislenyi és a távolabbról érkező kvaterkázókat.

Októberben ismét különleges, érdekes és aktív életet élő beszélgetőpartnerekkel várja a kozármislenyieket Dombi-Mirolya Liza.


Az idősek hónapjának alkalmából a KultúrSzalon Exkluzív vendégei lesznek:

  • Tarcsay Gyöngyvér, a Kozármislenyi Nyugdíjas Egymásért Egyesület elnöke,
  •  Ács Ica, a kozármislenyi Szenior Örömtánc csoport vezetője,
  •  Vetro Gábor.

A meghívott beszélgetőpartnerek esetében a közös pont, hogy mindhárman évek óta nagyon sokat tettek és tesznek Kozármisleny szenior és szépkorú lakosságáért.  A vendégek napról-napra fitten, aktívan, fiatalon tartják, közösségbe szervezik, programjaikkal, ötleteikkel és iránymutatásukkal vagy éppen a munkájukkal megmozgatják a településen élő nyugdíjasokat, időskorúakat.

Az október 14-i KultúrSzalon Exkluzív beszélgetést Kozármislenyben levezeti: Dombi-Mirolya Liza, kulturális és művészeti menedzser, tanár, programgazda.

Helyszín: Kozármislenyi Művelődési Központ és Könyvtár nagyterme.