Hétfő reggel borús és közepesen felhős területek váltják egymást. Néhol pára és ködfoltok is kialakulnak, melyek csak nagyon lassan szakadoznak fel. A hőmérséklet minimuma 5 és 9 fok között alakul. A nyugati szél általában gyenge lesz. A délelőtti órákban marad a változóan felhős idő, de egyre többfelé tekinthetjük meg a napot.

Délután folytatódik a jobbára felhősebb idő, néhol lehet számítani napsütésre. A hőmérséklet maximuma 11 és 13 fok között alakul. A gyenge nyugati szelet délután délnyugati, majd déli váltja fel. Estére a felhőzet felszakadozik, és gyengén felhős estére kell számítanunk. A hőmérséklet gyorsan visszahűl. A leghidegebb órákban 10 fok alatt alakul a hőmérséklet. Többfelé képződhet köd és pára is.

Kedd reggel szinte mindenütt szűrű ködre van kilátás. A minimumok 3 és 6 fok közé hűlnek, a hidegebb a völgyekben valószínű. A délelőtt folyamán egyre többfelé szakadozik fel a köd, de lesznek tartósan ködös területek is. A déli-délkeleti szél mérsékelt marad. Délután sok napsütésben lehet részünk.

Forrás: Meteo Mecsek