Halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetben kérik a tatabányai rendőrök a lakosság segítségét.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 11010/1289/2022. bűnügyi számon eljárást folytat halálos kimenetelű baleset bekövetkezése miatt. 2022. szeptember 9-én 20 óra 5 perckor az 1. számú főúton haladt egy járművezető az általa vezetett Volkswagen Golf típusú személygépkocsival Vértesszőlős felől, Bicske irányába. Ezzel egy időben láthatósági mellény nélkül egy kerékpáros haladt Tatabányán a Szent István úton, a Templom utca felől. A Gábor Áron utca irányába szándékozott továbbhaladni. Az útkereszteződésbe mindkét jármű behaladt, ahol a kerékpár jobb oldalának ütközött a személygépkocsi. A kerékpáros az útburkolatra esett, mely következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség kéri annak a járművezetőnek a jelentkezését, aki az általa vezetett Mercedes típusú gépkocsival a baleset helyszínén megállt, továbbá várja mindazok jelentkezését is, akik szemtanúi voltak a cselekménynek.

Aki az esettel kapcsolatosan információval rendelkezik, vagy a tanú önmagára ismer, úgy kéri az Tatabányai Rendőrkapitányság, hogy személyesen jelentkezzen, vagy hívja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-34-517-777-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát vagy a 112 központi segélyhívó számot!