Egy érdekes esetet osztott meg közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. Egy fotózáshoz kellet sietniük, ahol egy kutya harapta meg a gazdáját. Egy nem mindennapi történettel kerültek szembe.

A baleset helyszínén ugyanis egy fénykép miatt adtak szarvas jelmezt arra a rottweilerre, aki közel sem élvezte annyira a fotózást mint a gazdi. A kutya sokáig tűrte a hosszan tartó öltöztetés, ám mikor a fejére akarták tenni a műanyag agancsokat, váratlanul hatalmasat harapott gazdája kezébe, majd félelmében elbújt az asztal alá.

Az Országos Mentőszolgálat dolgozói perceken belül a helyszínre értek és minden problémát orvosoltak. Először ellátták a 45 év körüli férfi sebeit, majd a kutyát is megszabadították a jelmeztől, amibe addigra teljesen belegabalyodott.

Bár a 9 éves kutya eddig még sosem harapta meg gazdáját, a férfi inkább magára haragudott mialatt kórházba szállították, mintsem hű társára, Rockyra.

Rockynak nyugodt, szarvasmentes karácsonyt, a gazdájának mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek pedig szívből gratulálunk!

Forrás: Facebook/ Országos Mentőszolgálat

Fotónk illusztráció!