Volt feleségét és annak barátját sebesítette meg egy férfi kedden reggel a XVI. kerületben, majd autóval elmenekült. Az elkövető után a rendőrök hajtóvadászatot indítottak, a férfi önként feladta magát.

A rendelkezésre álló adatok szerint késsel sebesítette meg volt feleségét és annak új barátját egy férfi 2022. december 20-án 6 óra 30 perc körül Budapest XVI. kerületében, az Arany János utcán, egy áruház mögött. Az elkövető a megszúrt férfi kocsijával menekült el, amit a közelben felgyújtott és hátrahagyott. A megkéselt pár a közeli mentőállomásra ment be segítséget kérni, onnan vitték őket kórházba. Az elsődleges adatok szerint a nő életveszélyesen, új élettársa súlyosan sérült. 

A szurkáló után a fővárosi rendőrök hajtóvadászatot indítottak, a férfi azonban 8 óra 10 perckor önként feladta magát a XVI. Kerületi Rendőrkapitányságon. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt indított nyomozást, a feltételezett elkövető elszámoltatása jelenleg is tart.

police.hu