A focirajongóknak kellemes és szórakoztató kikapcsolódásnak ígérkezik, míg a versenyben résztvevőknek remek edzést biztosít a három napos teremlabdarúgó torna. 2022. december 27-28-29 közötti időpontban, immár a hatodik alkalommal kerül megrendezésre Komlón a Gabriella Kupa. A térség egyik legnagyobb teremlabdarúgó tornája.

Az egykori bányászvárosban 32 csapat fog három napon keresztül küzdeni egymással az impozáns serlegért, illetve a dicsőséges első helyezésért, no meg a remek kikapcsolódásért.

Íme, néhány név a két ünnep között versenyző csapatok közül:

A komlói Gabriella Kupán küzdenek a Színezők, a Keretbe SE, az Art Innova,az Amigos, a 105, a Sakáltanya, a La Panterra Negra, a Geocentar Sombor. Ők vagy „jogutódjaik”már az előző években is a közdőtérre vonultak és megmérettettek. Hozzájuk csatlakoznak 2022-ben Pécsről a Misinai Sasok, Himesházáról a Focsi csapatban focizók, Kozármislenyből az FC 7761 csapat, szintén pécsi az Indoorfitness, és még a SmokeMachine is, vegyesen pécsi-komlói a Rieger Team, szintén pécsi a CSOFÉM FC csapata, mindent elmond a következő csapat neve a Diego Komló, Pécsről ugrik át a szomszédba a Grey Goose, kicsit messzebbről, Pilisvörösvárról érkezik a Szépségben Meghalni. 2016. december 29-én rendezték meg első alkalommal Komlón, a Városi Sportközpontban a helyi sportélet igényes, sokcsapatos és színvonalas teremtornáját.  

A kupáról még többet megtudhat a rendezvény közösségi oldaláról, illetve a weboldaláról:  

Forrás: gabriellakupa.hu