Kozármisleny KA – PEAC 31:22 (16:10)

A kozármislenyi kézilabdás lányok egy rövid téli pihenő után léptek pályára. A mérkőzés több periódusában sikerült magabiztos védekezést bemutatniuk és elmondható, hogy több esetben is egész jó játékot lehetett látni tőlük.

Ugyanakkor a mérkőzés utolsó húsz perce sok hibát hozott elől és hátul is, ami leginkább annak volt köszönhető, hogy olyan felállásokban léptek pályára, amiben korábban nem igazán láttuk a csapatot.

No, de sebaj, hiszen a bajnoki rajtig még van lehetőség tovább pontosítani játékukat és készülniük arra, hogy hatvan percig álljon fenn a koncentráció.

Kozármisleny: Pusztai (k), Grénus 3, Markovics 6, Szabó P. 1, Brettner 2, Fledrich 1, Amrein-Szemmelrock 5, Wichmann (k), Halász, Lengyel 3, Bréda 2, Szatmári 2, Kuti 1, Scheffer 3, Tobak 2, Szabó L. (k) Edző: Gyulay László

Gyulay László: A SZISE elleni mérkőzés után, két hét pihenőre vonult a csapat. Jó állapotban tértek vissza a lányok, kipihenve, feltöltődve, de egy betegséghullám kapta el a csapat egy részét az ünnepek alatt, ezért – és a sérülések elkerülése végett – óvatosan, tervszerűen közelítettünk a munkához, kicsit pengeélen táncoltunk a terhelést illetően, de Imivel és Vivivel jól kooperáltunk ezen a téren. Elégedett vagyok a csapat eddig elvégzett munkájával, és hozzáállásával! Nagyon fontos, hogy nem egy új munkát kell elkezdenünk elölről, hanem a meglévő folyamatokat kell ismételni, valamint ebből továbblépni. Ezt már a mai PEAC elleni felkészülési mérkőzésen is lehetett látni, ahol a régi elemek mellett sikerült gyakorolnunk az újakat is. Szerkezetileg is sikerült egy-két új felállást is kipróbálni, amivel készülünk a folytatásra, és a legfőbb célunk, hogy egy mobilis, könnyen változtatható szerkezeteket is kiépítsünk, mert bármikor utolérhet bennünket is egy betegség, vagy sérüléshullám. Nagyon jól sikerült Szatmári Melinda első meccse, gratulálok neki a bemutatkozáshoz. Ezúton is szeretnénk mielőbbi gyógyulást és zökkenőmentes rehabilitációt kívánunk fiatal balszélsőnknek, Köpösdi Zsófiának, akit tegnap műtöttek meg. Jövő héten folytatjuk a munkát, egy kicsit nagyobb terheléssel és intenzitással, valamint újabb edzőmeccsel, amivel remélem, hogy sikeresen tudunk készülni a bajnoki folytatásra!

Forrás: Facebook/Kozármisleny SE