Sajnos közlekedési baleset szempontjából igen csak mozgalmas a mai nap. Amíg négyes karambol bénítja meg a közlekedést a Széchenyi hídon és annak környékén Győrben, addig a fotón látható kisteherautó és kamion pedig az Újszászi utcában ütközött Szolnokon.

A katasztrofavedelem.hu oldal információjából tudható, hogy kamionnak hajtott és alá is szorult egy kisteheruató Szolnokon, az Újszászi utcában. Egy beszorult embert a szolnoki hivatásos tűzoltók szabadítottak ki, amint a kisteheruatót kihúzták a kamion alól. A helyszínre a sérültekhez a mentők is kiérkeztek.

Az összeütközés egy faárut szállító nyerges vontató, illetve egy dohánytermékekkel megpakolt furgon között történt ma, csütörtök reggel Szolnokon, a Nagysándor József úton. A szerencsétlenül járt furgon sofőrje a roncsba szorult, őt a megyeszékhely hivatásos tűzoltói feszítővágó segítségével szabadították ki a járműből, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A tűzoltók ezután áramtalanították a furgont, illetve szétválasztották a roncsokat.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Fotó: Facebook/Balesetinfo