Szörnyű tragédia történt ma a kora reggeli órákban, miután három fiatalt halálra gázoltak az A1-es autópályán St.Pölten közelében, Ausztriában. A három fiatalt akkor gázolta halálra egy teherautó, mikor ma, alig háromnegyed hét előtt az őket szállító kombi sofőrje a havas úton a védőkorlátnak ütközött. – írja a Heute című osztrák napilap online kiadása.

A kocsiban utazó hat személy közül három bécsi fiatalember, egy 24 éves, egy 36 éves és még egy harmadik utas kiszállt az autóból. Szerencsétlenségükre, az autópályán közlekedő nyerges vontató sofőrje nem észlelte az ütközést és halálra gázolta a három fiatalt.

Az ütközés, és a borzalmas szerencsétlenség olyan lelki megterhelést okozott a furgonban, a sofőr mellett utazó másik három ember sokkot kapott, de fizikai sérülést nem szenvedett.

A tragikus közlekedési balesetben még további négy jármű érintett, mivel azok sem tudtak időben fékezni és összeütköztek.

A szerencsétlenül járt három halott mellett még megsérült további három ember a közlekedési balesetben.

Az osztrák rendőrség az autópályát több órára lezárta, amíg a balesetben érintett autók roncsait eltakarították, a forgalom csak déli órákban indulhatott meg az A1-es osztrák autópálya halálos balesettel érintett útszakaszán.  

Forrás: Facebook/Heute