A csütörtöki Egyenes Beszédben támadást indított Ujhelyi István, Európai Parlament képviselője Molnár Zsolt, MSZP pártigazgató ellen. Molnár Zsolt erre egyszerűen azt válaszolta, hogy nem ő, ha nem a párt közössége nem kért az „elhervadt szegfű” koncepciójából, ami szerinte az MSZP szétverésére irányult, a hasonlattal utalva arra, hogy Ujhelyi korábban szintén az MSZP tagja volt.

Szöllősi Györgyi, az Egyenes Beszéd műsorvezetője a műsorban felidézte a Mandiner arra vonatkozó információját, hogy a párt azt tervezi, a jövőben Tüttő Kata vezeti majd az MSZP EP-listáját. A műsorvezető nem tudta meglepni Ujhelyi Istvánt, mivel elmondása szerint vele már tavaly nyáron közölték a döntést. Az egykori MSZP-s politikus véleménye szerint Tüttő Kata  „elképesztően tehetséges” . Arra is rámutatott, hogy más tehetséges emberek is vannak  az MSZP-ben, de sajnos ők „beszorultak egy olyan helyzetben, ahonnan a párt menthetetlen”.

Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója pedig még tavaly közölte Ujhelyi Istvánnal, hogy se pártelnök, sem pedig EP-képviselő nem lesz belőle. Ujhelyi így reagált erre a megjegyzésre:

„Azt gyanítom, hogy nem tetszett az én tervem, az én pártelnöki ambícióm a NER-nek, és a NER valamilyen módon ezt az információt eljuttatta Molnár Zsolton keresztül a pártnak”.

Egy biztos, hogy folytatódik az MSZP agonizálása. Ujhelyi Molnár Zsoltot a Fidesszel való kollaborálással vádolta ismét.

Forrás: atv.hu

Az írást teljes egészében ITT olvashatja!