Szalai Ádám, még a tavalyi évben, december 29-én keveredett verekedésbe. A magyar válogatott korábbi csapatkapitánya egy férfival került nézetletérésbe. A focista szintén tavaly vonult vissza a válogatottól.

Az áldozat állítása szerint Szalai Ádám megrúgta őt, és ő a rúgások következtében a földre került. A sértett arról számolt be, hogy Szalai még ekkor sem hagyta abba a bántalmazást, a földön fekve is belerúgott.

A focista elmondása szerint mindössze az öccsét védte. Emlékszik vissza Szalai a történtekre. Azt elismerte, hogy ugyan egyszer megrúgta a férfit, aki előtte viszont megfenyegette az öccsét. Szalai Ádám az állítása szerint, ő a földön fekvő emberbe egyszer sem rúgott bele, már csak azért sem, mert a férfival ott volt három társa is.

Az elmondásokból kiderült, a balhé abból indult ki, hogy a sértett egy szórakozóhelyről éjszaka éppen távozott a barátaival, mikor megkérte Szalai Ádám öccsét, hogy készítsen róluk egy fotót, a felkérésre a focista öccse nemmel válaszolt. Erre a válaszra reagált úgy a sértett, hogy káromkodással felelt.

A futballista az adott helyzetet úgy értékelte, hogy amennyiben nem avatkozik közbe, megverik az öccsét. “Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, majd egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert” – mondta Szalai Ádám.

Az eset helyszínének környékén természetesen működtek a térfigyelő kamerák, ezek felvételeinek begyűjtése már megtörtént, és a rendőrség vizsgálja az ügyet. Szalai Ádámot a rendőrök a sportal.hu szerint gyanúsítottként hallgatták ki. A vád ellene garázdaság és könnyű testi sértés vétsége, közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Forrás: kekvillogo.hu

Az esetről bővebb információkat IDE kattintva olvashat.

Fotó: Facebook/Szalai Ádám