Elhunyt Martin, a 17 éves fiú, akit vasárnap hajnalban megkéseltek a Deák téren. Erről édesanyja posztolt a közösségi oldalán.

Martin szombat este barátaival egy négy tagú társasággal ment el szórakozni. Bár valamennyit ivott, az eddigi információk alapján nem volt beszámíthatatlan állapotban, csupán szolidan fogyasztott alkoholt.

Martint életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Két napig lélegeztetőgépen tartották, utána annyit javult az állapota, hogy képes volt önállóan lélegezni. A család, a rokonok és a barátok imaláncot indítottak Martin felépülése érdekében. Éjfél után két órával már éppen hazafelé tartottak, amikor szóváltásba kerültek egy másik csapattal, amelynek az lett a vége, hogy a másik banda egyik tagja, K. Zsolt késsel a fején találta el Martint.

Az eset után a mentők kórházba vitték Martint, lélegeztetőgépre került. Néhány nappal ezelőtt lekerült ugyan a gépről, ám a orvosok csak nagyon kevés esélyt adtak a felépülésére. A mai napon pedig végleg lehunyta a szemeit.

A feltételezett elkövetőt még aznap megtalálták a lakásán, jelenleg letartóztatásban van.