Kerékpárost ütöttek el Pécsett, szemtanúkat keres a rendőrség.

A Pécsi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága 02801/544/2023. szabálysértési számon folytat eljárást közúti közlekedés rendjének megzavarása szabálysértés elkövetése miatt.

Pécsett, a Mohácsi út és a Tüskésréti út kereszteződésében 2023. február 18-án 5 óra 30 perckor elütöttek egy kerékpárost.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy, a Tüskésréti úton a Siklósi út irányába közlekedő személygépkocsi vezetője a Tüskésréti út és a Mohácsi út kereszteződésében érintőlegesen nekiment a Mohácsi úton közlekedő kerékpárosnak. Az autó sofőrje a kerékpárossal történt egyeztetést követően a helyszínről az adatai hátrahagyása nélkül távozott. Később kiderült, hogy a kerékpáros a baleset következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki szemtanúja volt az esetnek és a balesettel, vagy a gépkocsi vezetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.