Hiszen mi sem szolgálná jobban egy nemzet érdekét, mint a határaitól sok ezer kilométerre telepíteni egy gigantikus akkumulátorgyárat, elhasználni az ottani termőföldet, vízkincseket és energiát, adókedvezményben és különböző kormányzati támogatásokban részesülni, megalázóan alacsony bérért dolgoztatni a jogokkal alig rendelkező munkásokat, majd kivinni a hasznot az országból, ott hagyni a szennyezést, és később, a már elhasznált és nem működő akkumulátorokat visszavinni abba az országba.

Ha innen nézzük a képletet, a kínai akkumulátorgyár egy igazi sikersztori: Kínának. A kínai kommunista állam remekül jár azzal, hogy Orbán kiárusítja nekik Magyarország termőföldjeit, vízkincseit, és munkaerőjét.

Ugyanis a magyar termőföldekre Kínai akkumulátorgyárak épülnek, melyek Magyarország vízkincseit fogják elhasználni, miközben külföldi munkásokat alkalmaznak majd, akik miatt negatív árverseny indul. A hasznot és az akkumulátorokat kiviszik az országból, a szennyezést itt hagyják, ráadásul később Magyarország köteles lesz visszavenni a már nem működő, veszélyes hulladéknak minősülő akkumulátorokat. Majdnem kifelejtettem, a magyar állam még fizet is ezeknek a cégeknek, hogy idejöjjenek, és adókedvezményben is részesíti őket.

Orbán Viktornak igaza van, ez tényleg nemzeti érdek. A kínai nemzet érdeke.

A képen Orbán Viktor kommunista emlékművet koszorúz meg Pekingben.