Nagy befogadóképességű föld alatti vendégparkoló, üvegház, portaépület és díszkert is épül(t) József nádor egykori területén. A gigantikus épületkomplexumról, mely Orbán Viktor édesapjának, Orbán Győző birtokán épül.

József nádor műemlékké nyilvánított istállójának ledózerolásával kezdődött meg az építkezés, melynek helyén egy kb. 20 férőhelyes föld alatti parkolót építenek Orbánék. Az építmény területének nagysága összesen 6000 négyzetméteres a számítások szerint.

Korábban a HVG elképesztő képet közölt az épülő könyvtárról még a nyár során.

Ezúttal az Üvegház került terítékre, hiszen „Az utolsó simításokat végzik az Orbán-kastélyon Hatvanpusztán, már épül a luxus üvegház is, hamarosan veteményezhet Anikó asszony, lesz primőr tökük” – írta Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a közösségi oldalán azokhoz a fotókhoz, amelyeket Orbán Győző épülő hatvanpusztai majorságáról tett közzé.

A politikust ezúttal is elkísérte Daniel Frenud német európai parlamenti képviselő, akivel korábban Orbán Győző gánti kőbányájához is ellátogattak. Így már ország-világ láthatja, hogy az EU-s forrásokat milyen jól használja fel a kormány.