Alig tíz perc alatt kétszer is túllépte a megengedett sebességhatárt egy autós Bogácson. A gyorshajtás továbbra is az egyik legfőbb baleseti ok, így a rendőrség közlekedésrendészeti ellenőrzéseire továbbra is számíthatnak a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye területén közlekedő járművezetők.

Közúti ellenőrzést hajtottak végre a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai 2023. március 7-én, Bogácson. A járőrök 8 óra 18 perckor bemértek egy autót, amely a településre érve 20 km/h-val túllépte a megengedett sebességhatárt. A sofőr pár perc múlva a településről kihajtva már az 50 km/h óra helyett 137-tel hajtott.

A mezőkövesdi Rendőrkapitányság a jármű üzembentartójával szemben összesen 330 ezer forint közigazgatási bírságot szabott ki.bmw

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az eset kapcsán felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a gyorshajtó sofőrök nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik! Az elkövetkező napok változékony, esős időjárása fokozott baleseti kockázatot jelent, amit a sebességtúllépés csak tovább fokozhatÉletmentő intelem, hogy hogy mindig az út-és időjárási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, és járművek sebességét is ennek megfelelően válasszák meg.